Menu
Your Cart

Papusi

Producător: Berbesa Model: 4704
Ana este o domnisoara papusica simpatica inebunita dupa ultimele tendinte in materie de moda. Are dimensiunea de 40 cm, este confectionata din plastic si are articulatii flexibile. Ana poarta o rochita florala si o jacheta. Papusa face parte din colectia "Fany" a celebrului producator spaniol de pap..
306RON
Fără TVA:306RON
Producător: Berbesa Model: 3213A
Aceasta fetita bebelus parfumata are dimensiunea de 34 cm.. Este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Bebelusul poarta costumas si fular bleu si vine insotit de o paturica bleu. Papusa face parte din colectia Baby Chusin al celebrului produca..
282RON
Fără TVA:282RON
Producător: Berbesa Model: 3213R
Aceasta fetita bebelus parfumata are dimensiunea de 34 cm.. Este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Bebelusul poarta costumas si fular roz si vine insotit de o paturica roz. Papusa face parte din colectia Baby Chusin al celebrului producato..
282RON
Fără TVA:282RON
Producător: Berbesa Model: 2504A
Aceasta fetita bebelus cu dimensiunea de 27 cm reprezinta cadoul perfect. Este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Bebelusul poarta o costumas bleu si vine insotit de o paturica bleu. Papusa face parte din colectia "Mini Recien Nacidos" al c..
176RON
Fără TVA:176RON
Producător: Berbesa Model: 3210
Morocanoasa atunci cand nu este langa tine aceasta mica papusa va fi indragita de toate prietenele tale. Un chip de inger mic ce iti umple inima de caldura si iti jura prietenie pentru o eternitate. Adora sa stea in preajma invitatiilor, asa ca invita-ti prietenii sa vorbeasca, sa o alinte si sa se ..
278RON
Fără TVA:278RON
Producător: Berbesa Model: 3212
Morocanoasa atunci cand nu este langa tine aceasta mica papusa va fi indragita de toate prietenele tale. Un chip de inger mic ce iti umple inima de caldura si iti jura prietenie pentru o eternitate. Adora sa stea in preajma invitatiilor, asa ca invita-ti prietenii sa vorbeasca, sa o alinte si sa se ..
278RON
Fără TVA:278RON
Producător: Berbesa Model: 2501A
Aceasta fetita bebelus cu dimensiunea de 27 cm reprezinta cadoul perfect. Este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Bebelusul poarta o rochita lunga bleu. Papusa face parte din colectia "Mini Recien Nacidos" al celebrului producator spaniol d..
155RON
Fără TVA:155RON
Producător: Berbesa Model: 2501R
Aceasta fetita bebelus cu dimensiunea de 27 cm reprezinta cadoul perfect. Este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Bebelusul poarta o rochita lunga roz. Papusa face parte din colectia "Mini Recien Nacidos" al celebrului producator spaniol de..
155RON
Fără TVA:155RON
Producător: Berbesa Model: 2500
Morocanoasa atunci cand nu este langa tine aceasta mica papusa va fi indragita de toate prietenele tale. Un chip de inger mic ce iti umple inima de caldura si iti jura prietenie pentru o eternitate. Adora sa stea in preajma invitatiilor, asa ca invita-ti prietenii sa vorbeasca, sa o alinte si sa se ..
147RON
Fără TVA:147RON
Producător: Berbesa Model: 5115A
Raul este cea mai simpatica papusica parfumata pe care o vei intalni. Are dimensiunea de 42 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Raul poarta un costumas, paturica bleu si o suzeta. Papusa face parte din colectia "Recien Nacidos" a ce..
369RON
Fără TVA:369RON
Producător: Berbesa Model: 4701
Eva este o domnisoara papusica simpatica inebunita dupa ultimele tendinte in materie de moda. Are dimensiunea de 40 cm, este confectionata din plastic si are articulatii flexibile. Eva poarta o rochita gri cu fluturasi si jacheta. Papusa face parte din colectia "Fany" a celebrului producator spaniol..
306RON
Fără TVA:306RON
Producător: Berbesa Model: 4706
Ingrid este o domnisoara papusica simpatica inebunita dupa ultimele tendinte in materie de moda. Are dimensiunea de 40 cm, este confectionata din plastic si are articulatii flexibile. Ingrid poarta o rochita, fular si basca coral. Papusa face parte din colectia "Fany" a celebrului producator spaniol..
311RON
Fără TVA:311RON
Producător: Berbesa Model: 4355
Alicia este cea mai cuminte papusica dar incepe sa planga daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 38 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Alicia poarta o rochita si vesta din blana. Papusa face parte din colectia "Alicia & Alex" a..
275RON
Fără TVA:275RON
Producător: Berbesa Model: 4352
Alicia este cea mai cuminte papusica dar incepe sa planga daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 38 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Alicia poarta o rochita cu floricele si bolero roz. Papusa face parte din colectia "Alicia &..
263RON
Fără TVA:263RON
Producător: Berbesa Model: 7214
Carla este o papusica cat se poate de amuzanta mai ales cand se pune pe ras sau o striga pe mama sau pe tata. Are dimensiunea de 52 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Carla poarta o rochita alba si bolero rosu. Papusa face parte di..
338RON
Fără TVA:338RON
Producător: Berbesa Model: 7206
Carla este o papusica cat se poate de amuzanta mai ales cand se pune pe ras sau o striga pe mama sau pe tata. Are dimensiunea de 52 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Carla poarta o rochita alba si bolero roz. Papusa face parte din..
353RON
Fără TVA:353RON
Producător: Berbesa Model: 7201
Carla este o papusica cat se poate de amuzanta mai ales cand se pune pe ras sau o striga pe mama sau pe tata. Are dimensiunea de 52 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Carla poarta o rochita cu buline. Papusa face parte din colectia..
350RON
Fără TVA:350RON
Producător: Berbesa Model: 7217
Carla este o papusica cat se poate de amuzanta mai ales cand se pune pe ras sau o striga pe mama sau pe tata. Are dimensiunea de 52 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Carla poarta o rochita cu floricele si basca roz. Papusa face pa..
343RON
Fără TVA:343RON
Producător: Berbesa Model: 7218
Carla este o papusica cat se poate de amuzanta mai ales cand se pune pe ras sau o striga pe mama sau pe tata. Are dimensiunea de 52 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Carla poarta o rochita alba cu stelute si jacheta. Papusa face p..
347RON
Fără TVA:347RON
Producător: Berbesa Model: 8044
Ines este cea mai cuminte papusica dar incepe sa planga daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 62 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Ines poarta o rochita cu floricele si bolero lila. Papusa face parte din colectia "Baby Dulzon..
435RON
Fără TVA:435RON
Producător: Berbesa Model: 8038
Ines este cea mai cuminte papusica dar incepe sa planga daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 62 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Ines poarta o rochita ecosez si bolero rosu. Papusa face parte din colectia "Baby Dulzon" a ce..
435RON
Fără TVA:435RON
Producător: Berbesa Model: 8034
Ines este cea mai cuminte papusica dar incepe sa planga daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 62 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Ines poarta o rochita lila si bolero alb. Papusa face parte din colectia "Baby Dulzon" a celeb..
435RON
Fără TVA:435RON
Producător: Berbesa Model: 8026
Ines este cea mai cuminte papusica dar incepe sa planga daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 62 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Ines poarta o rochita roz si bolero asortat. Papusa face parte din colectia "Baby Dulzon" a ce..
435RON
Fără TVA:435RON
Producător: Berbesa Model: 8039
Ines este cea mai cuminte papusica dar incepe sa planga daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 62 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Ines poarta o rochita si bolero coral. Papusa face parte din colectia "Baby Dulzon" a celebrul..
435RON
Fără TVA:435RON
Producător: Berbesa Model: 8024
Ines este cea mai cuminte papusica dar incepe sa planga daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 62 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Ines poarta o rochita si bolero roz. Papusa face parte din colectia "Baby Dulzon" a celebrului..
435RON
Fără TVA:435RON
Producător: Berbesa Model: 4310
Maria este o papusica un pic cam plangacioasa daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 42 cm. Este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Maria poarta o rochita cu floricele si jacheta lila. Papusa face parte din colectia Maria & Raul al cele..
291RON
Fără TVA:291RON
Producător: Berbesa Model: 4305
Maria este o papusica un pic cam plangacioasa daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 42 cm. Este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Maria poarta un paltonas si pantofiori roz. Papusa face parte din colectia Maria & Raul al celebrului pr..
296RON
Fără TVA:296RON
Producător: Berbesa Model: 4304
Maria este o papusica un pic cam plangacioasa daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 42 cm. Este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Maria poarta o rochita cu floricele si jacheta lila. Papusa face parte din colectia Maria & Raul al cele..
308RON
Fără TVA:308RON
Producător: Berbesa Model: 4316
Maria este cea mai cuminte dar incepe sa planga daca isi pierde suseta. Are dimensiunea de 42 cm. Este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Maria poarta un rochita mov cu stelute. Papusa face parte din colectia Maria & Raul al celebrului prod..
318RON
Fără TVA:318RON
Producător: Berbesa Model: 4311
Maria este o papusica un pic cam plangacioasa daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 42 cm. Este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Maria poarta o rochita roz, caciulita roz si botosei albi. Papusa face parte din colectia Maria & Raul a..
292RON
Fără TVA:292RON
Producător: Berbesa Model: 7217N
Naomi este o papusica cat se poate de amuzanta mai ales cand se pune pe ras sau o striga pe mama sau pe tata. Are dimensiunea de 52 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Naomi poarta o rochita cu floricele si basca roz. Papusa face pa..
343RON
Fără TVA:343RON
Producător: Berbesa Model: 4314
Raul este cel mai cuminte dar incepe sa planga daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 42 cm. Este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Raul poarta un costumas cu fular roz si caciulita si vine insotit de o paturica roz. Papusa face parte ..
347RON
Fără TVA:347RON
Producător: Berbesa Model: 4315V
Raul este cel mai cuminte dar incepe sa planga daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 42 cm. Este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Raul poarta un pulover verde si pantalonasi scurti. Papusa face parte din colectia Maria & Raul al cele..
317RON
Fără TVA:317RON
Producător: Berbesa Model: 4418
Nu vei intalni o papusa mai vorbareata si careia sa-i placa sa rada asa mult cum o face Sandra. Are dimensiunea de 42 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Sandra poarta pardesiu roz. Papusa face parte din colectia "Sandra" a celebrul..
315RON
Fără TVA:315RON
Producător: Berbesa Model: 4420
Nu vei intalni o papusa mai vorbareata si careia sa-i placa sa rada asa mult cum o face Sandra. Rade si striga "Mama" si "Tata". Are dimensiunea de 42 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Sandra poarta o rochita cu floricele si vesta..
317RON
Fără TVA:317RON
Producător: Berbesa Model: 4419
Nu vei intalni o papusa mai vorbareata si careia sa-i placa sa rada asa mult cum o face Sandra. Are dimensiunea de 42 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Sandra poarta o rochita cu jacheta. Papusa face parte din colectia "Sandra" a ..
327RON
Fără TVA:327RON
Producător: Berbesa Model: 4417
Nu vei intalni o papusa mai vorbareata si careia sa-i placa sa rada asa mult cum o face Sandra. Are dimensiunea de 42 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Sandra poarta o rochita tricotata. Papusa face parte din colectia "Sandra" a c..
315RON
Fără TVA:315RON
Producător: Berbesa Model: 4412
Nu vei intalni o papusa mai vorbareata si careia sa-i placa sa rada asa mult cum o face Sandra. Are dimensiunea de 40 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Sandra poarta o rochita alba si bolero. Papusa face parte din colectia "Sandra..
298RON
Fără TVA:298RON
Producător: Berbesa Model: 4408
Nu vei intalni o papusa mai vorbareata si careia sa-i placa sa rada asa mult cum o face Sandra. Are dimensiunea de 40 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Sandra poarta o rochita cu floricele si jacheta. Papusa face parte din colecti..
290RON
Fără TVA:290RON
Producător: Berbesa Model: 4407
Nu vei intalni o papusa mai vorbareata si careia sa-i placa sa rada asa mult cum o face Sandra. Are dimensiunea de 40 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Sandra poarta o rochita cu floricele si paltonas. Papusa face parte din colect..
294RON
Fără TVA:294RON
Afişare 1 - 40 din 60 (2 pagini)