Menu
Your Cart

Jocuri pentru copii

Jocuri pentru copii

Cauti jocuri pentru copii ? Supertoys iti pune la dispozitie jocuri STEM, interactive ce stimuleaza si imbogatesc curiozitatatea si imaginatia copiior. Hai sa construim impreuna cele mai "tari" mecanisme, ne distram si invatam ! Intra acum si achizitioneaza in 4 rate jocuri pentru copii de 4 ani, 5ani, jocuri pentru copii de 8 ani, 9 ani, 10 ani, 12 ani, si chiar jocuri pentru copii de 13 ani sau + 14 ani. Gasesti in lista noastra de produse jocuri colorate, jocuri interactive, jocuri STEM, jocuri ce se pot juca alaturi de unul sau mai multi prieteni, jocuri de constructie, jocuri de masa, jocuri noi etc...

Producător: Smartivity Model: SMRT1040
Retraiti spectacolul copilariei dvs. cu Caleidoscopul Smartivity. Introduceti-va copilul intr-o succesiune infinita de modele si o lume stralucitoare a culorilor. Inventat in 1816 de catre doctorul scotian David Brewster, un caleidoscop nu este doar o alta jucarie. Acesta este un portal in lumea fa..
82RON
Fără TVA:82RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1090
In acest joc cursele cu masini intalnesc regulile de baza ale fizicii, cum ar fi gravitatea, impulsul si unghiul de deformare. Concureaza impotriva oponentului tau folosind 4 masini diferite disponibile in acest joc. Pur si simplu impingeti biluta de marmura si urmariti-va masinile care sunt tras..
82RON
Fără TVA:82RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1012
Este o masa de biliard? Este un roller-coaster? Este circuitul roller-coaster pe o masuta de biliard! Acest proiect se bazeaza pe fundamentele gravitatiei si fortei centrifuge. Este o combinatie intre o pista de roller-coaster pe care circula o biluta de marmura si o mini-tabla de biliard cu bilute..
107RON
Fără TVA:107RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1013
Fundamentele Teoriei Culorilor explicate in cel mai distractiv mod! Culorile primare se amesteca impreuna pentru a forma culori secundare, in timp ce culorile tertiare sunt produse atunci cand sunt amestecate culorile primare si secundare sau doua culori secundare. Setul de jucarii este modalitate..
135RON
Fără TVA:135RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1108
Pe locuri, fiti gata…START! Familiarizati-va cu concepte precum miscarea, impulsul, elsticitatea. Acest joc duce adrenalina la cote maxime. Iti construiesti masina, o pozitionezi pe un lansator si o privesti uimit cum prinde viteza! SpecificatiiOrigine : IndiaVarsta recomandata : 6 ani +Durata ap..
52RON
Fără TVA:52RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10025
Acesta este joc necesar în timpul călătoriilor lungi pentru a diversifica timpul de călătorie, a trece timpul de așteptare la aeroport sau stația de tramvai. Jocul incape cu ușurință în buzunar, deoarece dimensiunea sa este doar de 10 cm. Dame este un joc ce se joacă în doi folosind tabla de şa..
10RON
Fără TVA:10RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10028
Acesta este joc necesar în timpul călătoriilor lungi pentru a diversifica timpul de călătorie, a trece timpul de așteptare la aeroport sau stația de tramvai. Jocul incape cu ușurință în buzunar, deoarece dimensiunea sa este doar de 10 cm.Specificatii Mod de asamblare: Bucati modelate din lem..
10RON
Fără TVA:10RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1049
Regii, Cavalerii si Ostasii ... toti protejand o cetate. Aceasta jucarie dinamica educationala ofera copiilor toata flexibilitatea de a experimenta gravitatea, traiectoriile si elasticitatea. Odata construita, copiii pot alege forta cu care vor ca ghiulelele lor moi sa zboare si sa loveasca cetatea ..
107RON
Fără TVA:107RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1011
Ce zici de un joc de sah in care sa folosesti si…catapulte? in mod traditional, kubbolino este un joc suedez in aer liber, in care participantii trebuie sa inlature cuburile adversarului prin aruncarea unor ghiulele cu ajutorul unei catapulte. Jocul este o combinatie reusita intre kubbolino si sah..
136RON
Fără TVA:136RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1037
Odata cu aceasta jucarie, Smartivity a dus distractia la un alt nivel de joaca combinata cu invatarea constructiva. Bazat pe principiul dominoului, odata construit, acest joc dispune de 3 trei module diferite – darama tot, bowling si skeeball, fiecare dintre aceste jocuri fiind declansate de reactia..
172RON
Fără TVA:172RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1076
Labirinturile au fost o sursa de distractie din cele mai vechi timpuri. Daca adaugam aici cateva parghii si o misiune provocatoare, totul se transforma intr-un nou nivel de implicare si invatare. Vei controla 4 coloane cu parghii pentru a crea o cale de rulare pentru bila de marmura. Unele miscari ..
136RON
Fără TVA:136RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1112
Robotii si masinile au fascinat intotdeauna copiii. Ei bine, ce zici de un robot care se poate transforma intr-o masina si invers? Da! Asta e ceea ce este Stem-Former. Aceasta oferta recenta de la Smartivity combina un Rover cu un Bot, toate infasurate intr-un pachet de concepte cum ar fi elasticit..
52RON
Fără TVA:52RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1078
Iti prezentam cea mai interesanta jucarie pe care o vei construi si cu care vei dori sa joci fara incetare. La urma urmei nu e deloc usor sa invarti biluta de marmura catre caseta de colectare in conditile in care sunt nu mai putin de 8 niveluri cu coeficienti diferiti de frecare pe care sa la treci..
136RON
Fără TVA:136RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1018
Masinile hidraulice utilizeaza puterea presiunii apei pentru a indeplini sarcini specifice. De la macarale la mecanismele de franare, puterea hidraulica se gaseste peste tot in jurul nostru. Jocul introduce copiii in fundamentele masinilor hidraulice in modul cel mai distractiv. Acest kit contine..
136RON
Fără TVA:136RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1109
Pe locuri, fiti gata…START! Familiarizati-va cu concepte precum miscarea, impulsul, elsticitatea. Acest joc duce adrenalina la cote maxime. Iti construiesti masina, o pozitionezi pe un lansator si o privesti uimit cum prinde viteza! SpecificatiiOrigine : IndiaVarsta recomandata : 6 ani +Durata a..
52RON
Fără TVA:52RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1107
Pe locuri, fiti gata…START! Familiarizati-va cu concepte precum miscarea, impulsul, elsticitatea. Acest joc duce adrenalina la cote maxime. Iti construiesti masina, o pozitionezi pe un lansator si o privesti uimit cum prinde viteza! SpecificatiiOrigine : IndiaVarsta recomandata : 6 ani +Durata ap..
52RON
Fără TVA:52RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1098
Invatatul tablei inmultirii intr-un mod inedit si distractiv. Aceasta jucarie mecanica foloseste un set de indicatori care pivoteaza pentru a-ti arata rezultatul inmultirii a doua numere. Cu doua cadrane incorporate, selectati doua numere aleatorii de la 1 la 12 pe care le inmultiti in minte. Apoi, ..
82RON
Fără TVA:82RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1050
Este un avion? Este o pasare? Nu, este o masina zburatoare! Iar tu o construiesti, o ajustezi si te joci cu ea. Incearca diferite combinatii de viteze si unghiuri ale aripilor elicei si schimba-i felul in care zboara. SpecificatiiOrigine : IndiaVarsta recomandata : 6 ani +Durata aproximativa asamb..
82RON
Fără TVA:82RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10009
Mulți dintre noi aveam o jucărie în copilărie - o broască de plastic cu două inele, la legătura căreia amfibianul sare înainte. De asemenea, scotea limba și își mișca picioarele. Mr Playwood a creat propria versiune a acestei broaște. Rezultatul asamblarii este mai potrivit pentru copiii de vârs..
41RON
Fără TVA:41RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10011
Elefantul cu aripi, unicornul și alte animale fabuloase s-au instalat pe caruselul nostru magic care este realizat în stil francez. Caruselul este un rezultat excelent al timpului petrecut împreună, părinți și copii. Toată lumea va fi mulțumită. Un părinte va fi încântat că a făcut o jucărie atât de..
282RON
Fără TVA:282RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10010
Jucăria Clichet este o soluție excelentă pentru cei cărora le place să facă zgomot. Copilul își poate construi această jucărie cu ajutorul părinților. Jucăria Clichet este cea mai potrivită pentru copiii de vârstă preșcolară. Apropo! Este jucăria perfectă pentru fanii fotbalului!Specificatii ..
41RON
Fără TVA:41RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10035
Labirintul este cel mai misterios model de la Mr.Playwood. Acesta combină două lucruri - parcurgeți labirintul complicat și deschideți cutia secretă, care este instalată în centrul labirintului.Mod de asamblare: Bucati modelate din lemn care se asambleaza manual Dimensiunile modelului asamblat:..
178RON
Fără TVA:178RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10001
Melcul este un model compact care iubește să mănânce și să țină monede în interiorul acestuia, adică, este o cutie de bani. Când rotiți manerul - mecanismul de lucru pe care l-ați strâns cu propriile mâini, capul lasă cochilia și melcul literalmente mănâncă moneda care a fost lăsată anterior în ..
178RON
Fără TVA:178RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10003
Acesta este un microscop de laborator real extrem de util și de distractiv. De aceea, rezultatul asamblării cu greu se poate numi jucărie. În primul rând, modelul asamblat are dimensiuni mari și design vintage, iar în al doilea rând, microscopul nostru il poate înlocui cu ușurință pe cel școlar. ..
386RON
Fără TVA:386RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10030
Elefantul cu aripi, unicornul și alte animale fabuloase s-au instalat pe caruselul nostru magic care este realizat în stil francez. Caruselul este un rezultat excelent al timpului petrecut împreună, părinți și copii. Toată lumea va fi mulțumită. Un părinte va fi încântat că a făcut o jucărie atât de..
134RON
Fără TVA:134RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10033
Mini - Globul. Numele vorbeste de la sine. Și da, acest glob se învârte. Cu acest model veți putea recunoaște cu ușurință formele continentelor, precum și longitudinea și latitudinea pe care se află aceste continente. Faptul că globul a fost asamblat cu propriile mâini nu îi va lăsa pe geografii tin..
178RON
Fără TVA:178RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10032
Mini - Unicornul mecanic. Nu este doar un model, este și o cutie secretă. Sună mai mult decât interesant dar arată și mai frumos. Are aspect de luptă, aripi mobile și corn real. Și toate acestea în stilul steampunk. Acest model nu este lipsit de un secret. Este principiul Calului Troian, iar în cent..
178RON
Fără TVA:178RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10015
Acest nou model de la Mr. Playwood este realizat în stilul steampunk si ne duce în lumea fantastică a spațiului, a călătoriilor intergalactice și a lumilor necunoscute. Cu ajutorul unui mecanism, acest Starbike poate rula pe podea și pe orice altă suprafață netedă. Mașina poate merge până la 7 metri..
178RON
Fără TVA:178RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10006
Un alt model din direcția de divertisment educativ. Nu este la fel de cunoscut de toată lumea ca Tower Bridge, dar acest model are la randu-i un frate mai mare, care se află nu departe de Liverpool, în portul Foryd. Particularitatea acestui pod este că nu se ridică, ca toate podurile, ci dimpotr..
293RON
Fără TVA:293RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10019
Aceasta pusculita ne aminteste de basmele din copilarie. Arată ca un bustean care deține un simbol al protecției comorilor - cheia în mână. În partea de sus a cutiei de bani, slotul pentru monede este ascuns. Îl puteți deschide cu ușurință atunci când rotiți nodul mic pe partea din spate. Și există..
165RON
Fără TVA:165RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10016
Transformer Dinocar este o compilație de timpuri străvechi și realitate modernă. Pare un T-Rex, o creatură care a trăit pe pământ acum milioane de ani. Însă, după câteva mișcări simple, se transformă în mașina modernă care seamana mult cu un land-rover.Mod de asamblare: Bucati modelate din lemn..
178RON
Fără TVA:178RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10012
Acest robot este capabil să se transforme din în avion. El poate mișca brațele și capul iar în modul avion are aripi si șasiu. Acum aveți șansa de a obține propriul Transformer super-erou.Mod de asamblare: Bucati modelate din lemn care se asambleaza manual Dimensiunile modelului asamblat: 70(10..
178RON
Fără TVA:178RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10008
Unicorn mecanic. Nu este doar un model, este și o cutie secretă. Sună mai mult decât interesant dar arată și mai frumos. Are aspect de luptă, aripi mobile și corn real. Și toate acestea în stilul steampunk. Acest model nu este lipsit de un secret. Este principiul Calului Troian, iar în centrul m..
324RON
Fără TVA:324RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10022
Acest produs face parte din gama "Funny Gifts" Daca doresti sa organizezi o petrecere pentru copii, prieteni sau colegi, vei avea nevoie de ac este accesorii. Acesti ochelari sunt un "must have" pentru selfie-uri sau sedinte foto.Specificatii Mod de asamblare: Bucati modelate din lemn care s..
10RON
Fără TVA:10RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1027
Oare cum descopera un submarin obiectele de deasupra apei, el fiind adanc sub apa? Oare cum te poti uita printr-un zid? Cu ajutorul unui periscop. Periscopul este un mijloc de observare pe deasupra, prin sau in jurul unui obstacol care te impiedica sa vezi linia orizontului. Observarea se face cu ..
82RON
Fără TVA:82RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1014
Ce ar fi introducem mintile tinere in arta si meseria filmelor?! Cu mult inainte ca filmele cinematografice si filmele digitale sa fie inventate, filmele erau realizate folosind diapozitive in miscare. Retroscopul a fost printre primele masini de filmat. Foloseste Persistenta Imaginii pentru a cre..
107RON
Fără TVA:107RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1032
Hai sa facem muzica! Cu acest proiect, copiii isi pot compune propriile piese muzicale. Pachetul include toate elementele necesare pentru a construi o masina muzicala, inclusiv pentru aranjarea si rearanjarea notelor. Odata asamblate, copiii invata despre note muzicale si pot sa-si compuna proprii..
136RON
Fără TVA:136RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1055
Proiectează-ți propriul aruncator de proiectile portabil și explorează conceptele de Elasticitate, Aerodinamică și Mișcare a proiectilelor!Aceasta jucarie se ataseaza la incheietura mainii pentru portabilitate si eficienta.SpecificatiiOrigine : IndiaVarsta recomandata : 6 ani +Durata aproxima..
123RON
Fără TVA:123RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1135
Patru degete, un deget opozabil ... și o minte sclipitoare.Evoluția umanității poate fi atribuită acestei simple combinații!Aceasta jucărie mecanică inteligentă este o modalitate uimitoare de a introduce copiii în fundamentele anatomiei mâinilor umane și a principiilor de design robotizat...
123RON
Fără TVA:123RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1139
Introduceți-vă copilul într-o lume invizibilă ochiului liberAcest kit include toate elementele necesare pentru a construi un microscop cu capacitate de marire de 100 ori, complet funcțional pe care copilul dvs. îl poate folosi pentru a investiga diferite materiale.Copilul dvs. va putea construi..
134RON
Fără TVA:134RON
Afişare 1 - 40 din 48 (2 pagini)
Jocuri