Menu
Your Cart
MR PLAYWOOD

MR PLAYWOOD

Producător: MR PLAYWOOD Model: 10025
Acesta este joc necesar în timpul călătoriilor lungi pentru a diversifica timpul de călătorie, a trece timpul de așteptare la aeroport sau stația de tramvai. Jocul incape cu ușurință în buzunar, deoarece dimensiunea sa este doar de 10 cm. Dame este un joc ce se joacă în doi folosind tabla de şa..
10RON
Fără TVA:10RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10028
Acesta este joc necesar în timpul călătoriilor lungi pentru a diversifica timpul de călătorie, a trece timpul de așteptare la aeroport sau stația de tramvai. Jocul incape cu ușurință în buzunar, deoarece dimensiunea sa este doar de 10 cm.Specificatii Mod de asamblare: Bucati modelate din lem..
10RON
Fără TVA:10RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10009
Mulți dintre noi aveam o jucărie în copilărie - o broască de plastic cu două inele, la legătura căreia amfibianul sare înainte. De asemenea, scotea limba și își mișca picioarele. Mr Playwood a creat propria versiune a acestei broaște. Rezultatul asamblarii este mai potrivit pentru copiii de vârs..
41RON
Fără TVA:41RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10011
Elefantul cu aripi, unicornul și alte animale fabuloase s-au instalat pe caruselul nostru magic care este realizat în stil francez. Caruselul este un rezultat excelent al timpului petrecut împreună, părinți și copii. Toată lumea va fi mulțumită. Un părinte va fi încântat că a făcut o jucărie atât de..
282RON
Fără TVA:282RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10010
Jucăria Clichet este o soluție excelentă pentru cei cărora le place să facă zgomot. Copilul își poate construi această jucărie cu ajutorul părinților. Jucăria Clichet este cea mai potrivită pentru copiii de vârstă preșcolară. Apropo! Este jucăria perfectă pentru fanii fotbalului!Specificatii ..
41RON
Fără TVA:41RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10035
Labirintul este cel mai misterios model de la Mr.Playwood. Acesta combină două lucruri - parcurgeți labirintul complicat și deschideți cutia secretă, care este instalată în centrul labirintului.Mod de asamblare: Bucati modelate din lemn care se asambleaza manual Dimensiunile modelului asamblat:..
178RON
Fără TVA:178RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10001
Melcul este un model compact care iubește să mănânce și să țină monede în interiorul acestuia, adică, este o cutie de bani. Când rotiți manerul - mecanismul de lucru pe care l-ați strâns cu propriile mâini, capul lasă cochilia și melcul literalmente mănâncă moneda care a fost lăsată anterior în ..
178RON
Fără TVA:178RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10003
Acesta este un microscop de laborator real extrem de util și de distractiv. De aceea, rezultatul asamblării cu greu se poate numi jucărie. În primul rând, modelul asamblat are dimensiuni mari și design vintage, iar în al doilea rând, microscopul nostru il poate înlocui cu ușurință pe cel școlar. ..
386RON
Fără TVA:386RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10030
Elefantul cu aripi, unicornul și alte animale fabuloase s-au instalat pe caruselul nostru magic care este realizat în stil francez. Caruselul este un rezultat excelent al timpului petrecut împreună, părinți și copii. Toată lumea va fi mulțumită. Un părinte va fi încântat că a făcut o jucărie atât de..
134RON
Fără TVA:134RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10033
Mini - Globul. Numele vorbeste de la sine. Și da, acest glob se învârte. Cu acest model veți putea recunoaște cu ușurință formele continentelor, precum și longitudinea și latitudinea pe care se află aceste continente. Faptul că globul a fost asamblat cu propriile mâini nu îi va lăsa pe geografii tin..
178RON
Fără TVA:178RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10032
Mini - Unicornul mecanic. Nu este doar un model, este și o cutie secretă. Sună mai mult decât interesant dar arată și mai frumos. Are aspect de luptă, aripi mobile și corn real. Și toate acestea în stilul steampunk. Acest model nu este lipsit de un secret. Este principiul Calului Troian, iar în cent..
178RON
Fără TVA:178RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10015
Acest nou model de la Mr. Playwood este realizat în stilul steampunk si ne duce în lumea fantastică a spațiului, a călătoriilor intergalactice și a lumilor necunoscute. Cu ajutorul unui mecanism, acest Starbike poate rula pe podea și pe orice altă suprafață netedă. Mașina poate merge până la 7 metri..
178RON
Fără TVA:178RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10006
Un alt model din direcția de divertisment educativ. Nu este la fel de cunoscut de toată lumea ca Tower Bridge, dar acest model are la randu-i un frate mai mare, care se află nu departe de Liverpool, în portul Foryd. Particularitatea acestui pod este că nu se ridică, ca toate podurile, ci dimpotr..
293RON
Fără TVA:293RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10019
Aceasta pusculita ne aminteste de basmele din copilarie. Arată ca un bustean care deține un simbol al protecției comorilor - cheia în mână. În partea de sus a cutiei de bani, slotul pentru monede este ascuns. Îl puteți deschide cu ușurință atunci când rotiți nodul mic pe partea din spate. Și există..
165RON
Fără TVA:165RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10016
Transformer Dinocar este o compilație de timpuri străvechi și realitate modernă. Pare un T-Rex, o creatură care a trăit pe pământ acum milioane de ani. Însă, după câteva mișcări simple, se transformă în mașina modernă care seamana mult cu un land-rover.Mod de asamblare: Bucati modelate din lemn..
178RON
Fără TVA:178RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10012
Acest robot este capabil să se transforme din în avion. El poate mișca brațele și capul iar în modul avion are aripi si șasiu. Acum aveți șansa de a obține propriul Transformer super-erou.Mod de asamblare: Bucati modelate din lemn care se asambleaza manual Dimensiunile modelului asamblat: 70(10..
178RON
Fără TVA:178RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10008
Unicorn mecanic. Nu este doar un model, este și o cutie secretă. Sună mai mult decât interesant dar arată și mai frumos. Are aspect de luptă, aripi mobile și corn real. Și toate acestea în stilul steampunk. Acest model nu este lipsit de un secret. Este principiul Calului Troian, iar în centrul m..
324RON
Fără TVA:324RON
Producător: MR PLAYWOOD Model: 10022
Acest produs face parte din gama "Funny Gifts" Daca doresti sa organizezi o petrecere pentru copii, prieteni sau colegi, vei avea nevoie de ac este accesorii. Acesti ochelari sunt un "must have" pentru selfie-uri sau sedinte foto.Specificatii Mod de asamblare: Bucati modelate din lemn care s..
10RON
Fără TVA:10RON
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)
PLAYWOOD