Menu
Your Cart
Smartivity

Smartivity

Producător: Smartivity Model: SMRT1040
Retraiti spectacolul copilariei dvs. cu Caleidoscopul Smartivity. Introduceti-va copilul intr-o succesiune infinita de modele si o lume stralucitoare a culorilor. Inventat in 1816 de catre doctorul scotian David Brewster, un caleidoscop nu este doar o alta jucarie. Acesta este un portal in lumea fa..
107RON
Fără TVA:107RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1090
In acest joc cursele cu masini intalnesc regulile de baza ale fizicii, cum ar fi gravitatea, impulsul si unghiul de deformare. Concureaza impotriva oponentului tau folosind 4 masini diferite disponibile in acest joc. Pur si simplu impingeti biluta de marmura si urmariti-va masinile care sunt tras..
107RON
Fără TVA:107RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1012
Este o masa de biliard? Este un roller-coaster? Este circuitul roller-coaster pe o masuta de biliard! Acest proiect se bazeaza pe fundamentele gravitatiei si fortei centrifuge. Este o combinatie intre o pista de roller-coaster pe care circula o biluta de marmura si o mini-tabla de biliard cu bilute..
139RON
Fără TVA:139RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1013
Fundamentele Teoriei Culorilor explicate in cel mai distractiv mod! Culorile primare se amesteca impreuna pentru a forma culori secundare, in timp ce culorile tertiare sunt produse atunci cand sunt amestecate culorile primare si secundare sau doua culori secundare. Setul de jucarii este modalitate..
178RON
Fără TVA:178RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1108
Pe locuri, fiti gata…START! Familiarizati-va cu concepte precum miscarea, impulsul, elsticitatea. Acest joc duce adrenalina la cote maxime. Iti construiesti masina, o pozitionezi pe un lansator si o privesti uimit cum prinde viteza! SpecificatiiOrigine : IndiaVarsta recomandata : 6 ani +Durata ap..
67RON
Fără TVA:67RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1049
Regii, Cavalerii si Ostasii ... toti protejand o cetate. Aceasta jucarie dinamica educationala ofera copiilor toata flexibilitatea de a experimenta gravitatea, traiectoriile si elasticitatea. Odata construita, copiii pot alege forta cu care vor ca ghiulelele lor moi sa zboare si sa loveasca cetatea ..
139RON
Fără TVA:139RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1011
Ce zici de un joc de sah in care sa folosesti si…catapulte? in mod traditional, kubbolino este un joc suedez in aer liber, in care participantii trebuie sa inlature cuburile adversarului prin aruncarea unor ghiulele cu ajutorul unei catapulte. Jocul este o combinatie reusita intre kubbolino si sah..
178RON
Fără TVA:178RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1037
Odata cu aceasta jucarie, Smartivity a dus distractia la un alt nivel de joaca combinata cu invatarea constructiva. Bazat pe principiul dominoului, odata construit, acest joc dispune de 3 trei module diferite – darama tot, bowling si skeeball, fiecare dintre aceste jocuri fiind declansate de reactia..
225RON
Fără TVA:225RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1076
Labirinturile au fost o sursa de distractie din cele mai vechi timpuri. Daca adaugam aici cateva parghii si o misiune provocatoare, totul se transforma intr-un nou nivel de implicare si invatare. Vei controla 4 coloane cu parghii pentru a crea o cale de rulare pentru bila de marmura. Unele miscari ..
178RON
Fără TVA:178RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1112
Robotii si masinile au fascinat intotdeauna copiii. Ei bine, ce zici de un robot care se poate transforma intr-o masina si invers? Da! Asta e ceea ce este Stem-Former. Aceasta oferta recenta de la Smartivity combina un Rover cu un Bot, toate infasurate intr-un pachet de concepte cum ar fi elasticit..
67RON
Fără TVA:67RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1078
Iti prezentam cea mai interesanta jucarie pe care o vei construi si cu care vei dori sa joci fara incetare. La urma urmei nu e deloc usor sa invarti biluta de marmura catre caseta de colectare in conditile in care sunt nu mai putin de 8 niveluri cu coeficienti diferiti de frecare pe care sa la treci..
178RON
Fără TVA:178RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1018
Masinile hidraulice utilizeaza puterea presiunii apei pentru a indeplini sarcini specifice. De la macarale la mecanismele de franare, puterea hidraulica se gaseste peste tot in jurul nostru. Jocul introduce copiii in fundamentele masinilor hidraulice in modul cel mai distractiv. Acest kit contine..
178RON
Fără TVA:178RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1109
Pe locuri, fiti gata…START! Familiarizati-va cu concepte precum miscarea, impulsul, elsticitatea. Acest joc duce adrenalina la cote maxime. Iti construiesti masina, o pozitionezi pe un lansator si o privesti uimit cum prinde viteza! SpecificatiiOrigine : IndiaVarsta recomandata : 6 ani +Durata a..
67RON
Fără TVA:67RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1107
Pe locuri, fiti gata…START! Familiarizati-va cu concepte precum miscarea, impulsul, elsticitatea. Acest joc duce adrenalina la cote maxime. Iti construiesti masina, o pozitionezi pe un lansator si o privesti uimit cum prinde viteza! SpecificatiiOrigine : IndiaVarsta recomandata : 6 ani +Durata ap..
67RON
Fără TVA:67RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1098
Invatatul tablei inmultirii intr-un mod inedit si distractiv. Aceasta jucarie mecanica foloseste un set de indicatori care pivoteaza pentru a-ti arata rezultatul inmultirii a doua numere. Cu doua cadrane incorporate, selectati doua numere aleatorii de la 1 la 12 pe care le inmultiti in minte. Apoi, ..
107RON
Fără TVA:107RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1050
Este un avion? Este o pasare? Nu, este o masina zburatoare! Iar tu o construiesti, o ajustezi si te joci cu ea. Incearca diferite combinatii de viteze si unghiuri ale aripilor elicei si schimba-i felul in care zboara. SpecificatiiOrigine : IndiaVarsta recomandata : 6 ani +Durata aproximativa asamb..
107RON
Fără TVA:107RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1027
Oare cum descopera un submarin obiectele de deasupra apei, el fiind adanc sub apa? Oare cum te poti uita printr-un zid? Cu ajutorul unui periscop. Periscopul este un mijloc de observare pe deasupra, prin sau in jurul unui obstacol care te impiedica sa vezi linia orizontului. Observarea se face cu ..
107RON
Fără TVA:107RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1014
Ce ar fi introducem mintile tinere in arta si meseria filmelor?! Cu mult inainte ca filmele cinematografice si filmele digitale sa fie inventate, filmele erau realizate folosind diapozitive in miscare. Retroscopul a fost printre primele masini de filmat. Foloseste Persistenta Imaginii pentru a cre..
139RON
Fără TVA:139RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1032
Hai sa facem muzica! Cu acest proiect, copiii isi pot compune propriile piese muzicale. Pachetul include toate elementele necesare pentru a construi o masina muzicala, inclusiv pentru aranjarea si rearanjarea notelor. Odata asamblate, copiii invata despre note muzicale si pot sa-si compuna proprii..
178RON
Fără TVA:178RON
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)
Smartivity