Menu
Your Cart
Smartivity

Smartivity

Producător: Smartivity Model: SMRT1040
Retraiti spectacolul copilariei dvs. cu Caleidoscopul Smartivity. Introduceti-va copilul intr-o succesiune infinita de modele si o lume stralucitoare a culorilor. Inventat in 1816 de catre doctorul scotian David Brewster, un caleidoscop nu este doar o alta jucarie. Acesta este un portal in lumea fa..
82RON
Fără TVA:82RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1090
In acest joc cursele cu masini intalnesc regulile de baza ale fizicii, cum ar fi gravitatea, impulsul si unghiul de deformare. Concureaza impotriva oponentului tau folosind 4 masini diferite disponibile in acest joc. Pur si simplu impingeti biluta de marmura si urmariti-va masinile care sunt tras..
82RON
Fără TVA:82RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1012
Este o masa de biliard? Este un roller-coaster? Este circuitul roller-coaster pe o masuta de biliard! Acest proiect se bazeaza pe fundamentele gravitatiei si fortei centrifuge. Este o combinatie intre o pista de roller-coaster pe care circula o biluta de marmura si o mini-tabla de biliard cu bilute..
107RON
Fără TVA:107RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1013
Fundamentele Teoriei Culorilor explicate in cel mai distractiv mod! Culorile primare se amesteca impreuna pentru a forma culori secundare, in timp ce culorile tertiare sunt produse atunci cand sunt amestecate culorile primare si secundare sau doua culori secundare. Setul de jucarii este modalitate..
135RON
Fără TVA:135RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1108
Pe locuri, fiti gata…START! Familiarizati-va cu concepte precum miscarea, impulsul, elsticitatea. Acest joc duce adrenalina la cote maxime. Iti construiesti masina, o pozitionezi pe un lansator si o privesti uimit cum prinde viteza! SpecificatiiOrigine : IndiaVarsta recomandata : 6 ani +Durata ap..
52RON
Fără TVA:52RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1049
Regii, Cavalerii si Ostasii ... toti protejand o cetate. Aceasta jucarie dinamica educationala ofera copiilor toata flexibilitatea de a experimenta gravitatea, traiectoriile si elasticitatea. Odata construita, copiii pot alege forta cu care vor ca ghiulelele lor moi sa zboare si sa loveasca cetatea ..
107RON
Fără TVA:107RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1011
Ce zici de un joc de sah in care sa folosesti si…catapulte? in mod traditional, kubbolino este un joc suedez in aer liber, in care participantii trebuie sa inlature cuburile adversarului prin aruncarea unor ghiulele cu ajutorul unei catapulte. Jocul este o combinatie reusita intre kubbolino si sah..
136RON
Fără TVA:136RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1037
Odata cu aceasta jucarie, Smartivity a dus distractia la un alt nivel de joaca combinata cu invatarea constructiva. Bazat pe principiul dominoului, odata construit, acest joc dispune de 3 trei module diferite – darama tot, bowling si skeeball, fiecare dintre aceste jocuri fiind declansate de reactia..
172RON
Fără TVA:172RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1076
Labirinturile au fost o sursa de distractie din cele mai vechi timpuri. Daca adaugam aici cateva parghii si o misiune provocatoare, totul se transforma intr-un nou nivel de implicare si invatare. Vei controla 4 coloane cu parghii pentru a crea o cale de rulare pentru bila de marmura. Unele miscari ..
136RON
Fără TVA:136RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1112
Robotii si masinile au fascinat intotdeauna copiii. Ei bine, ce zici de un robot care se poate transforma intr-o masina si invers? Da! Asta e ceea ce este Stem-Former. Aceasta oferta recenta de la Smartivity combina un Rover cu un Bot, toate infasurate intr-un pachet de concepte cum ar fi elasticit..
52RON
Fără TVA:52RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1078
Iti prezentam cea mai interesanta jucarie pe care o vei construi si cu care vei dori sa joci fara incetare. La urma urmei nu e deloc usor sa invarti biluta de marmura catre caseta de colectare in conditile in care sunt nu mai putin de 8 niveluri cu coeficienti diferiti de frecare pe care sa la treci..
136RON
Fără TVA:136RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1018
Masinile hidraulice utilizeaza puterea presiunii apei pentru a indeplini sarcini specifice. De la macarale la mecanismele de franare, puterea hidraulica se gaseste peste tot in jurul nostru. Jocul introduce copiii in fundamentele masinilor hidraulice in modul cel mai distractiv. Acest kit contine..
136RON
Fără TVA:136RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1109
Pe locuri, fiti gata…START! Familiarizati-va cu concepte precum miscarea, impulsul, elsticitatea. Acest joc duce adrenalina la cote maxime. Iti construiesti masina, o pozitionezi pe un lansator si o privesti uimit cum prinde viteza! SpecificatiiOrigine : IndiaVarsta recomandata : 6 ani +Durata a..
52RON
Fără TVA:52RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1107
Pe locuri, fiti gata…START! Familiarizati-va cu concepte precum miscarea, impulsul, elsticitatea. Acest joc duce adrenalina la cote maxime. Iti construiesti masina, o pozitionezi pe un lansator si o privesti uimit cum prinde viteza! SpecificatiiOrigine : IndiaVarsta recomandata : 6 ani +Durata ap..
52RON
Fără TVA:52RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1098
Invatatul tablei inmultirii intr-un mod inedit si distractiv. Aceasta jucarie mecanica foloseste un set de indicatori care pivoteaza pentru a-ti arata rezultatul inmultirii a doua numere. Cu doua cadrane incorporate, selectati doua numere aleatorii de la 1 la 12 pe care le inmultiti in minte. Apoi, ..
82RON
Fără TVA:82RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1050
Este un avion? Este o pasare? Nu, este o masina zburatoare! Iar tu o construiesti, o ajustezi si te joci cu ea. Incearca diferite combinatii de viteze si unghiuri ale aripilor elicei si schimba-i felul in care zboara. SpecificatiiOrigine : IndiaVarsta recomandata : 6 ani +Durata aproximativa asamb..
82RON
Fără TVA:82RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1027
Oare cum descopera un submarin obiectele de deasupra apei, el fiind adanc sub apa? Oare cum te poti uita printr-un zid? Cu ajutorul unui periscop. Periscopul este un mijloc de observare pe deasupra, prin sau in jurul unui obstacol care te impiedica sa vezi linia orizontului. Observarea se face cu ..
82RON
Fără TVA:82RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1014
Ce ar fi introducem mintile tinere in arta si meseria filmelor?! Cu mult inainte ca filmele cinematografice si filmele digitale sa fie inventate, filmele erau realizate folosind diapozitive in miscare. Retroscopul a fost printre primele masini de filmat. Foloseste Persistenta Imaginii pentru a cre..
107RON
Fără TVA:107RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1032
Hai sa facem muzica! Cu acest proiect, copiii isi pot compune propriile piese muzicale. Pachetul include toate elementele necesare pentru a construi o masina muzicala, inclusiv pentru aranjarea si rearanjarea notelor. Odata asamblate, copiii invata despre note muzicale si pot sa-si compuna proprii..
136RON
Fără TVA:136RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1055
Proiectează-ți propriul aruncator de proiectile portabil și explorează conceptele de Elasticitate, Aerodinamică și Mișcare a proiectilelor!Aceasta jucarie se ataseaza la incheietura mainii pentru portabilitate si eficienta.SpecificatiiOrigine : IndiaVarsta recomandata : 6 ani +Durata aproxima..
123RON
Fără TVA:123RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1135
Patru degete, un deget opozabil ... și o minte sclipitoare.Evoluția umanității poate fi atribuită acestei simple combinații!Aceasta jucărie mecanică inteligentă este o modalitate uimitoare de a introduce copiii în fundamentele anatomiei mâinilor umane și a principiilor de design robotizat...
123RON
Fără TVA:123RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1139
Introduceți-vă copilul într-o lume invizibilă ochiului liberAcest kit include toate elementele necesare pentru a construi un microscop cu capacitate de marire de 100 ori, complet funcțional pe care copilul dvs. îl poate folosi pentru a investiga diferite materiale.Copilul dvs. va putea construi..
134RON
Fără TVA:134RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1131
Construiește-ți propriul joc distractiv cu numere pare si impare. Proiectati bilele în coloane. Fiecare bila are o valoare. Adunati valorile bilelor din coloane si deduceti daca totalul este impar sau par. Un jucător reprezintă numere impare și altul reprezintă numerele pare. Jucătorul cu valoar..
160RON
Fără TVA:160RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1125
Această jucărie introduce copilul tău într-un mod distractiv de a înțelege conceptele de bază STEM precum moment, stabilitate, inerție și elasticitate prin joc.Cu acest kit, copilul dvs. ajunge să construiască un shooter distractiv și antrenant, cu mai multe runde de foc rapid, pentru a trag..
146RON
Fără TVA:146RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1101
Pasionați de spațiu, sunteți gata să porniți într-o călătorie spațială plină de încercări și obstacole ...? Iată șansa dvs. de a comanda o navă spațială intergalactică și de a explora diversele planete, sateliți și luni. Această jucărie vă invită să călătoriți în cele mai adânci colțuri ale univ..
124RON
Fără TVA:124RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1134
Fii gata, țintește, trage!Această jucărie este o modalitate distractivă de a introduce copiii în concepte de elasticitate, impuls, proiectile, traiectorii și gândire strategică prin joc. Este format dintr-un Lansator de bilute de marmură și un loc de tintire cu gauri pentru bilute. Încărcați la..
122RON
Fără TVA:122RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1113
Acest joc aduce emoția hocheiului chiar pe masa ta!Scopul este simplu: apăra-ți poarta și marchează împotriva adversarului de 10 ori pentru a câștiga. Lovește pucul pentru a stăpâni tehnica perfectă. Aveti in vedere pereții pentru că ei vor devia și respinge pucul! Marcheaza dintr-o lovitură și ..
140RON
Fără TVA:140RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1042
Ti-ar placea o masina care functioneaza pe baza de aer?Fa-i cunostinta copilului tau cu puterea propulsiei jet.Jocul vine impreuna cu o pista de rulare extensibila si notiuni suplimentare legate de fortele de frecare si diferentele de nivel.In timpul asamblarii copii isi pot intindele pista de ..
108RON
Fără TVA:108RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1048
Fiecare copil vrea să fie un astronaut. Cu acest kit de jucării, copilul dvs. (peste 6 ani) își poate aduce imaginația la viață. Acest kit se bazează pe principiile elasticității, gravității, tracțiunii și propulsiei. Kitul conține toate elementele cu care un copil poate asambla o rachetă și un ..
89RON
Fără TVA:89RON
Producător: Smartivity Model: SMRT1130
Un joc de combinații! Faceți-vă propriul Combinator. Rulează tamburii și joacă 3 jocuri. Primul joc este un nou tip de joc de masă. Al doilea joc este jocul palpitant de Piatra-Hârtie-Foarfece,  o metodă de tragere la sorți în care se folosesc gesturi făcute cu mâna pentru a decide cine a câ..
110RON
Fără TVA:110RON
Afişare 1 - 30 din 30 (1 pagini)
Smartivity