Menu
Your Cart
Berbesa

Berbesa

Producător: Berbesa Model: 4704
Ana este o domnisoara papusica simpatica inebunita dupa ultimele tendinte in materie de moda. Are dimensiunea de 40 cm, este confectionata din plastic si are articulatii flexibile. Ana poarta o rochita florala si o jacheta. Papusa face parte din colectia "Fany" a celebrului producator spaniol de pap..
312RON
Fără TVA:312RON
Producător: Berbesa Model: 3213A
Aceasta fetita bebelus parfumata are dimensiunea de 34 cm.. Este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Bebelusul poarta costumas si fular bleu si vine insotit de o paturica bleu. Papusa face parte din colectia Baby Chusin al celebrului produca..
288RON
Fără TVA:288RON
Producător: Berbesa Model: 3213R
Aceasta fetita bebelus parfumata are dimensiunea de 34 cm.. Este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Bebelusul poarta costumas si fular roz si vine insotit de o paturica roz. Papusa face parte din colectia Baby Chusin al celebrului producato..
288RON
Fără TVA:288RON
Producător: Berbesa Model: 2504R
Aceasta fetita bebelus cu dimensiunea de 27 cm reprezinta cadoul perfect. Este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Bebelusul poarta o costumas roz si vine insotit de o paturica pufoasa roz. Papusa face parte din colectia "Mini Recien Nacidos..
179RON
Fără TVA:179RON
Producător: Berbesa Model: 3212
Morocanoasa atunci cand nu este langa tine aceasta mica papusa va fi indragita de toate prietenele tale. Un chip de inger mic ce iti umple inima de caldura si iti jura prietenie pentru o eternitate. Adora sa stea in preajma invitatiilor, asa ca invita-ti prietenii sa vorbeasca, sa o alinte si sa se ..
284RON
Fără TVA:284RON
Producător: Berbesa Model: 2501R
Aceasta fetita bebelus cu dimensiunea de 27 cm reprezinta cadoul perfect. Este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Bebelusul poarta o rochita lunga roz. Papusa face parte din colectia "Mini Recien Nacidos" al celebrului producator spaniol de..
158RON
Fără TVA:158RON
Producător: Berbesa Model: 5115A
Raul este cea mai simpatica papusica parfumata pe care o vei intalni. Are dimensiunea de 42 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Raul poarta un costumas, paturica bleu si o suzeta. Papusa face parte din colectia "Recien Nacidos" a ce..
377RON
Fără TVA:377RON
Producător: Berbesa Model: 4701
Eva este o domnisoara papusica simpatica inebunita dupa ultimele tendinte in materie de moda. Are dimensiunea de 40 cm, este confectionata din plastic si are articulatii flexibile. Eva poarta o rochita gri cu fluturasi si jacheta. Papusa face parte din colectia "Fany" a celebrului producator spaniol..
312RON
Fără TVA:312RON
Producător: Berbesa Model: 4706
Ingrid este o domnisoara papusica simpatica inebunita dupa ultimele tendinte in materie de moda. Are dimensiunea de 40 cm, este confectionata din plastic si are articulatii flexibile. Ingrid poarta o rochita, fular si basca coral. Papusa face parte din colectia "Fany" a celebrului producator spaniol..
317RON
Fără TVA:317RON
Producător: Berbesa Model: 4355
Alicia este cea mai cuminte papusica dar incepe sa planga daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 38 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Alicia poarta o rochita si vesta din blana. Papusa face parte din colectia "Alicia & Alex" a..
281RON
Fără TVA:281RON
Producător: Berbesa Model: 7206
Carla este o papusica cat se poate de amuzanta mai ales cand se pune pe ras sau o striga pe mama sau pe tata. Are dimensiunea de 52 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Carla poarta o rochita alba si bolero roz. Papusa face parte din..
360RON
Fără TVA:360RON
Producător: Berbesa Model: 7201
Carla este o papusica cat se poate de amuzanta mai ales cand se pune pe ras sau o striga pe mama sau pe tata. Are dimensiunea de 52 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Carla poarta o rochita cu buline. Papusa face parte din colectia..
358RON
Fără TVA:358RON
Producător: Berbesa Model: 8044
Ines este cea mai cuminte papusica dar incepe sa planga daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 62 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Ines poarta o rochita cu floricele si bolero lila. Papusa face parte din colectia "Baby Dulzon..
445RON
Fără TVA:445RON
Producător: Berbesa Model: 8038
Ines este cea mai cuminte papusica dar incepe sa planga daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 62 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Ines poarta o rochita ecosez si bolero rosu. Papusa face parte din colectia "Baby Dulzon" a ce..
445RON
Fără TVA:445RON
Producător: Berbesa Model: 8034
Ines este cea mai cuminte papusica dar incepe sa planga daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 62 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Ines poarta o rochita lila si bolero alb. Papusa face parte din colectia "Baby Dulzon" a celeb..
445RON
Fără TVA:445RON
Producător: Berbesa Model: 8026
Ines este cea mai cuminte papusica dar incepe sa planga daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 62 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Ines poarta o rochita roz si bolero asortat. Papusa face parte din colectia "Baby Dulzon" a ce..
445RON
Fără TVA:445RON
Producător: Berbesa Model: 8039
Ines este cea mai cuminte papusica dar incepe sa planga daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 62 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Ines poarta o rochita si bolero coral. Papusa face parte din colectia "Baby Dulzon" a celebrul..
445RON
Fără TVA:445RON
Producător: Berbesa Model: 8024
Ines este cea mai cuminte papusica dar incepe sa planga daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 62 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Ines poarta o rochita si bolero roz. Papusa face parte din colectia "Baby Dulzon" a celebrului..
445RON
Fără TVA:445RON
Producător: Berbesa Model: 4310
Maria este o papusica un pic cam plangacioasa daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 42 cm. Este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Maria poarta o rochita cu floricele si jacheta lila. Papusa face parte din colectia Maria & Raul al cele..
297RON
Fără TVA:297RON
Producător: Berbesa Model: 4314
Raul este cel mai cuminte dar incepe sa planga daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 42 cm. Este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Raul poarta un costumas cu fular roz si caciulita si vine insotit de o paturica roz. Papusa face parte ..
355RON
Fără TVA:355RON
Producător: Berbesa Model: 4315V
Raul este cel mai cuminte dar incepe sa planga daca isi pierde suzeta. Are dimensiunea de 42 cm. Este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Raul poarta un pulover verde si pantalonasi scurti. Papusa face parte din colectia Maria & Raul al cele..
324RON
Fără TVA:324RON
Producător: Berbesa Model: 4418
Nu vei intalni o papusa mai vorbareata si careia sa-i placa sa rada asa mult cum o face Sandra. Are dimensiunea de 42 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Sandra poarta pardesiu roz. Papusa face parte din colectia "Sandra" a celebrul..
322RON
Fără TVA:322RON
Producător: Berbesa Model: 5206
Sara este o papusica simpatica si cuminte dar uneori o deranjeaza burtica si plange. Are dimensiunea de 50 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Sara poarta un costumas si sta cuminte pe o salteluta roz cu blanita. Papusa face parte d..
379RON
Fără TVA:379RON
Producător: Berbesa Model: 5206N
Raul este cea mai simpatica papusica parfumata pe care o vei intalni. Are dimensiunea de 42 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Raul poarta un costumas, paturica bleu si o suzeta. Papusa face parte din colectia "Recien Nacidos" a ce..
379RON
Fără TVA:379RON
Producător: Berbesa Model: 5201
Sara este o papusica simpatica si cuminte dar uneori o deranjeaza burtica si plange. Are dimensiunea de 50 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Sara poarta o rochita si un bolero roz. Papusa face parte din colectia "Recien Nacida Sar..
331RON
Fără TVA:331RON
Producător: Berbesa Model: 5205
Sara este o papusica simpatica si cuminte dar uneori o deranjeaza burtica si plange. Are dimensiunea de 50 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Sara poarta o rochita si o jacheta. Papusa face parte din colectia "Recien Nacida Sara" a..
331RON
Fără TVA:331RON
Producător: Berbesa Model: 5209
Sara este o papusica simpatica si cuminte dar uneori o deranjeaza burtica si plange. Are dimensiunea de 50 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Sara poarta o rochita alba si sta cuminte pe o paturica roz. Papusa face parte din colect..
379RON
Fără TVA:379RON
Producător: Berbesa Model: 5209N
Sara este o papusica simpatica si cuminte dar uneori o deranjeaza burtica si plange. Are dimensiunea de 50 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Sara poarta o rochita alba si sta cuminte pe o paturica roz. Papusa face parte din colect..
379RON
Fără TVA:379RON
Producător: Berbesa Model: 4702
Iris este o domnisoara papusica simpatica inebunita dupa ultimele tendinte in materie de moda. Are dimensiunea de 40 cm, este confectionata din plastic si are articulatii flexibile. Iris poarta o rochita alba cu fluturasi si pardesiu. Papusa face parte din colectia "Fany" a celebrului producator spa..
303RON
Fără TVA:303RON
Producător: Berbesa Model: 5102
Luna este cea mai simpatica papusica parfumata pe care o vei intalni. Are dimensiunea de 42 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Luna poarta un costumas alb caciulita alba si o suzeta. Papusa face parte din colectia "Recien Nacidos" ..
322RON
Fără TVA:322RON
Producător: Berbesa Model: 5103
Luna este cea mai simpatica papusica parfumata pe care o vei intalni. Are dimensiunea de 42 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Luna poarta un costumas si caciulita gri si vine insotita de o paturica roz. Papusa face parte din colec..
371RON
Fără TVA:371RON
Producător: Berbesa Model: 5107
Luna este cea mai simpatica papusica parfumata pe care o vei intalni. Are dimensiunea de 42 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Luna poarta un costumas, sta cuminte pe o salteluta moale roz si nu se desparte niciodata de suzeta. Pap..
370RON
Fără TVA:370RON
Producător: Berbesa Model: 5104
Luna este cea mai simpatica papusica parfumata pe care o vei intalni. Are dimensiunea de 42 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Luna poarta o rochita gri si o boneta si nu se desparte niciodata de suzeta. Papusa face parte din colec..
323RON
Fără TVA:323RON
Producător: Berbesa Model: 5110
Luna este cea mai simpatica papusica parfumata pe care o vei intalni. Are dimensiunea de 42 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Luna poarta o rochita si bolero roz si nu se desparte niciodata de suzeta. Papusa face parte din colecti..
322RON
Fără TVA:322RON
Producător: Berbesa Model: 5106
Luna este cea mai simpatica papusica parfumata pe care o vei intalni. Are dimensiunea de 42 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Luna poarta o rochita, este invelita intr-o paturica ivoire si nu se desparte niciodata de suzeta. Papus..
365RON
Fără TVA:365RON
Producător: Berbesa Model: 5113
Luna este cea mai simpatica papusica parfumata pe care o vei intalni. Are dimensiunea de 42 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Luna poarta un costumas roz, sta cuminte pe o paturica cu blanita roz si nu se desparte niciodata de suz..
364RON
Fără TVA:364RON
Producător: Berbesa Model: 5111
Luna este cea mai simpatica papusica parfumata pe care o vei intalni. Are dimensiunea de 42 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Luna poarta o rochita si caciulita si nu se desparte niciodata de suzeta. Papusa face parte din colectia..
337RON
Fără TVA:337RON
Producător: Berbesa Model: 5109
Luna este cea mai simpatica papusica parfumata pe care o vei intalni. Are dimensiunea de 42 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Luna poarta o rochita cu fundita, sta cuminte pe o paturica roz si nu se desparte niciodata de suzeta. P..
362RON
Fără TVA:362RON
Producător: Berbesa Model: 4705
Sabrina este o domnisoara papusica simpatica inebunita dupa ultimele tendinte in materie de moda. Are dimensiunea de 40 cm, este confectionata din plastic si are articulatii flexibile. Sabrina poarta o rochita florala si un bolero din blana. Papusa face parte din colectia "Fany" a celebrului produca..
312RON
Fără TVA:312RON
Producător: Berbesa Model: 5112N
Sara este cea mai simpatica papusica parfumata pe care o vei intalni. Are dimensiunea de 42 cm, este confectionata din cel mai bun vinil, material care imita pielea, si are articulatii flexibile. Sara poarta un costumas alb si botosei si nu se desparte niciodata de suzeta. Papusa face parte din cole..
333RON
Fără TVA:333RON
Afişare 1 - 40 din 41 (2 pagini)
Berbesa