Menu
Your Cart
Orange Toys este pe piata jucariilor din plus mai bine de un deceniu. Compania considera ca fiecare pas in crearea si producerea produselor este foarte important.
Obiectiviul orange Toys se concentreaza asupra respctarii legii privind siguranta in munca si in conditiile de munca in fabricile Orange Toys. Astfel ne propunerea de creare jucariilor de inalta calitate va fi mereu respectate in conditii de productie la un standard ridicat.
Pe tot parcursul unui an, echipa de design Orange Toys dezvolta personaje noi, colectii unice si actualizeaza gama de produse deja existenta. Acest lucru ofera clientilor Orange Toys un avantaj care se reflecta intr-un comert dinamic si o creste constanta a vanzarilor.
Jucariile de plus Orange Toys nu sunt doar simple jucarii. Reteta lor este un stil unic, un strop de sentimentalitate si multa bunatatate si tandrete. Mai mult este abilitatea si disponibilitatea neconditionata de a face nu doar afaceri, ci si de a aduce placere. Orange Toys crede ca numai in acest fel este posibil sa faca o lume putin mai amabila.

Orange Toys - Jucarii de plus, colectii uimitoare

Producător: Orange Toys Model: LD049
Mica frumusețe Lucky Mimi are un nou vis. Îi place să se cufunde în el, să-și imagineze totul în cele mai mici detalii. Lucky Mimi vrea să se îndrăgostească! Plimbări lungi în parcuri frumoase, declaratii de dragoste, mese cu lumânări, flori, cadouri, weekenduri romantice în Europa, dansuri lente ....
210RON
Fără TVA:210RON
Producător: Orange Toys Model: LD3/065
Yoyo nu se plictisește niciodată sa aleaga tot felul de ținute pentru o varietate de situații.De fapt, a ajuns la perfecțiune făcând-o! Yoyo poate deveni misterioasa, fermecătoare. Dar cel mai mult îi place luxul rafinat, nobil și elegant al unui trandafir, pentru că întotdeauna captivează și cucere..
226RON
Fără TVA:226RON
Producător: Orange Toys Model: LD3/066
Sa fii întotdeauna în pas cu tendințele actuale în materie de modă - acesta este obiectivul principal al lui Lucky Yoyo! De aceea, noua ei ținută arată imaginea unui unicorn fermecător. De fapt, Lucky Yoyo știe totul despre unicorni. Știe, de asemenea, că într-o zi va face cu siguranță cunoștință cu..
228RON
Fără TVA:228RON
Producător: Orange Toys Model: LD036
Oricare dintre câtelusele Lucky Doggy poate fi acum Regina Florilor! Cea mai subtilă rochie de culoarea bezelei și un arc de trandafiri, o fustă aerisita - o decizie neobișnuită de design. Un aspect perfect pentru catelusele sofisticate. Cine este gata să prindă priviri admirabile? Într-adevăr, în a..
213RON
Fără TVA:213RON
Producător: Orange Toys Model: 9032/20
Ea este fetita soricel Dusya si face parte din noua colectie Orange toys - Symbol 2020Specificatii Culoare principala : alb-roz Inaltime : 20 cm Origine : Letonia Varsta recomandata : 3 ani + Confectionata din fibre de poliester si granule din polietilena, cu accesorii din plastic, piele artificia..
134RON
Fără TVA:134RON
Producător: Orange Toys Model: OS001-03/15
Faceti cunostinta cu Fluffy ! In zilele friguroase ea poarta caciulita ei preferata alb-violet.Specificatii Culoare principala : Inaltime : 15 cm Origine : Letonia Varsta recomandata : 3 ani + Confectionata din fibre de poliester si granule din polietilena, cu accesorii din plastic, piele artifici..
77RON
Fără TVA:77RON
Producător: Orange Toys Model: OS001-10/20
Faceti cunostinta cu Fluffy ! In zilele friguroase ea poarta caciulita ei preferata alb-roz si fular.Specificatii Culoare principala : Inaltime : 20 cm Origine : Letonia Varsta recomandata : 3 ani + Confectionata din fibre de poliester si granule din polietilena, cu accesorii din plastic, piele ar..
98RON
Fără TVA:98RON
Producător: Orange Toys Model: OS001-12/20
Faceti cunostinta cu Fluffy ! In zilele friguroase ea poarta caciulita ei preferata rosie.Specificatii Culoare principala : Inaltime : 20 cm Origine : Letonia Varsta recomandata : 3 ani + Confectionata din fibre de poliester si granule din polietilena, cu accesorii din plastic, piele artificiala s..
93RON
Fără TVA:93RON
Producător: Orange Toys Model: OS704/15
Faceti cunostinta cu Fluffy ! Ea poarta azi rochita ei preferata cu imprimeu "albinuta"Specificatii Culoare principala : Inaltime : 15 cm Origine : Letonia Varsta recomandata : 3 ani + Confectionata din fibre de poliester si granule din polietilena, cu accesorii din plastic, piele artificiala si t..
94RON
Fără TVA:94RON
Producător: Orange Toys Model: OS703/15
Faceti cunostinta cu Fluffy ! Ea poarta azi rochita ei preferata cu imprimeu "buburuza"Specificatii Culoare principala : Inaltime : 15 cm Origine : Letonia Varsta recomandata : 3 ani + Confectionata din fibre de poliester si granule din polietilena, cu accesorii din plastic, piele artificiala si t..
94RON
Fără TVA:94RON
Producător: Orange Toys Model: OS702/15
Faceti cunostinta cu Fluffy ! Ea poarta azi rochita ei preferata cu imprimeu "fluturas"Specificatii Culoare principala : Inaltime : 15 cm Origine : Letonia Varsta recomandata : 3 ani + Confectionata din fibre de poliester si granule din polietilena, cu accesorii din plastic, piele artificiala si t..
94RON
Fără TVA:94RON
Producător: Orange Toys Model: OS701/15
Faceti cunostinta cu Fluffy ! Ea poarta azi rochita ei preferata cu imprimeu "libelula"Specificatii Culoare principala : Inaltime : 15 cm Origine : Letonia Varsta recomandata : 3 ani + Confectionata din fibre de poliester si granule din polietilena, cu accesorii din plastic, piele artificiala si t..
94RON
Fără TVA:94RON
Producător: Orange Toys Model: os078/20
Faceti cunostinta cu Prickle. Pe timp de noapte, atunci cand toti prietenii lui vin sa-l viziteze, Prickle isi pune caciulita pe cap, stinge toate luminile, aprinde lampa si povesteste intamplari si povesti din cartile pe care le-a citit. Prietenii lui adora acest lucru deoarece tot timpul invata lu..
93RON
Fără TVA:93RON
Producător: Orange Toys Model: os065/20f
Prickle este un arici foarte destept. Cititul cartilor groase este cel mai interesant lucru pentru el deoarece de acolo invata foarte multe lucruri despre el si despre lume. Prickle este un exemplu deoarece citeste cu atat de mult interes incat si cei din jur se pun cu burta pe carte.  Specificat..
66RON
Fără TVA:66RON
Producător: Orange Toys Model: os680/20
Faceti cunostinta cu ariciul Fluffy. Ea adora sa se plimbe sub ploaia calda de vara. Fluffy descopera curcubeul in fiecare strop de ploaie. Ea se plimba sub ploaie cu pelerina ei frumoasa si prinde stropii de ploaie cu manutele. Ariciul spera ca foarte curand va primi si o pereche de cizme ca sa poa..
95RON
Fără TVA:95RON
Producător: Orange Toys Model: os683/20b
Fluffy vine intr-un design spectaculos. Este moale si fin - perfect pentru imbratisari, dar asta nu e tot. Fluffy are si o istorie in spatele lui, el are propria lui poveste. Fluffy traieste intr-o viata de poveste, impreuna cu alte personaje Orange Toys. Aceste personaje sunt unice si se ajuta la n..
96RON
Fără TVA:96RON
Producător: Orange Toys Model: os683/20a
Jucaria de plus Prickle vine intr-un design spectaculos. Este moale si fin - perfect pentru imbratisari, dar asta nu e tot. Prickle are si o istorie in spatele lui, el are propria lui poveste. Prickle traieste intr-o viata de poveste, impreuna cu alte personaje Orange Toys. Aceste personaje sunt uni..
96RON
Fără TVA:96RON
Producător: Orange Toys Model: os681/20
Faceti cunostinta cu ariciul Fluffy. Daca acest arici este imbracat intr-o rochita verde cu carouri,atunci inseamna ca a venit vara! Chiar daca Fluffy iubeste toate anotimpurile, nu ii este rusine sa recunoasca faptul ca vara este anotimpul ei preferat. Ea este de parere ca in timpul verii totul pri..
95RON
Fără TVA:95RON
Producător: Orange Toys Model: os682/20
Faceti cunostinta cu ariciul Fluffy. Intr-o zi Fluffy a vazut o poza frumoasa cu un enorm camp de lavanda in Provence. De atunci si pana acum, dorinta lui Fluffy este sa mearga acolo si sa vada frumusetea in timp real. In alta oridine de idei, Fluffy creaza mici buchete elegante cu lavanda si pernut..
95RON
Fără TVA:95RON
Producător: Orange Toys Model: os065/15b
Dupa cum puteti observa, Prickle are o traista pe care o tine stransa. Oare ce se afla acolo ? Va spunem noi, acolo se afla cele mai de pret lucruri pe care le-a primit in cursul anilor de ziua lui de nastere. Sunt lucruri cu o valoare sentimentala foarte puternica, de aceea tine traista langa piept..
63RON
Fără TVA:63RON
Producător: Orange Toys Model: os065/20b
Dupa cum puteti observa, Prickle are o traista pe care o tine stransa. Oare ce se afla acolo ? Va spunem noi, acolo se afla cele mai de pret lucruri pe care le-a primit in cursul anilor de ziua lui de nastere. Sunt lucruri cu o valoare sentimentala foarte puternica, de aceea tine traista langa piept..
69RON
Fără TVA:69RON
Producător: Orange Toys Model: os603/15
Faceti cunostinta cu Fluffy ! Astazi Fluffy este foarte ocupata. Va merge la padure impreuna cu Prickle, vor culege ciuperci si mure. Iar dupa aceea se va pune serios pe treaba si va face compot de mure si va usca ciupercile pentru la iarna. Fluffy iubeste foarte mult sa gateasca si sa creze tot tim..
71RON
Fără TVA:71RON
Producător: Orange Toys Model: os603/25
Faceti cunostinta cu Fluffy ! Astazi Fluffy este foarte ocupata. Va merge la padure impreuna cu Prickle, vor culege ciuperci si mure. Iar dupa aceea se va pune serios pe treaba si va face compot de mure si va usca ciupercile pentru la iarna. Fluffy iubeste foarte mult sa gateasca si sa creze tot tim..
119RON
Fără TVA:119RON
Producător: Orange Toys Model: os634/20
El este Prickle si dupa cum se vede, el iubeste foarte mult fotbalul. El stie intreaga istorie a fotbalului si pana acum nu a pierdut vreun meci de fotbal din liga campionilor. Atunci cand, pentru prima data, a pus mana pe minge a fost atat de fericit. Prickle joaca fotbal tot timpul chiar si in tim..
92RON
Fără TVA:92RON
Producător: Orange Toys Model: os693/20b
Jucaria de plus Fluffy vine intr-un design spectaculos. Este moale si fin - perfect pentru imbratisari, dar asta nu e tot. Fluffy are si o istorie in spatele ei, ea are propria ei poveste. Fluffy traieste intr-o viata de poveste, impreuna cu alte personaje Orange Toys. Aceste personaje sunt unice si..
89RON
Fără TVA:89RON
Producător: Orange Toys Model: ms128/20
Ea este Sonia si ii place foarte mult sa isi petreaca timpul in scorbura ei confortabila din copac ce se gaseste in cea mai linistita padure din zona. Sonia se trezeste imediat dupa apusul Soarelui. Chiar asa! Bufnitele sunt pasari de noapte ce savureaza fiecare moment din noapte si sunt foarte acti..
74RON
Fără TVA:74RON
Producător: Orange Toys Model: ms6208/20
Hobby-ul Soniei este de a invata noi cuvinte. Ea petrece mult timp in fata dictionarului invatand noi si noi cuvinte. Cateodata chiar pierde notiunea timpului si se trezeste ca deja este ora 17:00 si ea inca mai este in pijamale. Cuvantul ei preferat este ”eleganta”. ii place atat de mult sensul ace..
91RON
Fără TVA:91RON
Producător: Orange Toys Model: os688/20
Ea este Sonia si arata foarte bine in rochita ei simpla din dantela. Sonia este o gospodina desavarsita, face cele mai gustoase si dulci prajituri din padure. Atunci cand arati atat de bine este foarte usor sa faci prajiturele aratoase. Oare poti ghici care este desertul ei preferat? De ce nu o intr..
101RON
Fără TVA:101RON
Producător: Orange Toys Model: os071/20
Catelusul Cookie tine cel mai de pret lucru, un os foarte delicios decorat cu o fundita. Interiorul urechiuselor este confectionat din catifea sintetica. Acelasi material este folosit si pentru nasuc, labe si buric. Osul este confectionat din nappa artificiala. Instructiuni de ingrijire : a se utili..
78RON
Fără TVA:78RON
Producător: Orange Toys Model: os071/25
Catelusul Cookie tine cel mai de pret lucru, un os foarte delicios decorat cu o fundita. Interiorul urechiuselor este confectionat din catifea sintetica. Acelasi material este folosit si pentru nasuc, labe si buric. Osul este confectionat din nappa artificiala. Instructiuni de ingrijire : a se utili..
98RON
Fără TVA:98RON
Producător: Orange Toys Model: os071/30
Catelusul Cookie tine cel mai de pret lucru, un os foarte delicios decorat cu o fundita. Interiorul urechiuselor este confectionat din catifea sintetica. Acelasi material este folosit si pentru nasuc, labe si buric. Osul este confectionat din nappa artificiala. Instructiuni de ingrijire : a se utili..
118RON
Fără TVA:118RON
Producător: Orange Toys Model: os070/25
Aviatorul Cookie a fost intotdeauna un elev silitor in scoala de aviatie. El a mostenit acest talent de la bunicul cat si jacheta de piele. Cookie spune ca senzatia de a fi atat de aproape de nori este un lucru ce trebuie simtit de catre orice fiinta iar in cazul in care doresti sa zbori cu el, va t..
140RON
Fără TVA:140RON
Producător: Orange Toys Model: os070/30
Aviatorul Cookie a fost intotdeauna un elev silitor in scoala de aviatie. El a mostenit acest talent de la bunicul cat si jacheta de piele. Cookie spune ca senzatia de a fi atat de aproape de nori este un lucru ce trebuie simtit de catre orice fiinta iar in cazul in care doresti sa zbori cu el, va t..
181RON
Fără TVA:181RON
Producător: Orange Toys Model: os691/25
Jucaria de plus Cookie vine intr-un design spectaculos. Este moale si fin - perfect pentru imbratisari, dar asta nu e tot. Cookie are si o istorie in spatele lui, el are propria lui poveste. Cookie traieste intr-o viata de poveste, impreuna cu alte personaje Orange Toys. Aceste personaje sunt unice ..
96RON
Fără TVA:96RON
Producător: Orange Toys Model: os099/20
El este Cookie ! Cookie stie cel mai bine cum sa se distreze pe timpul verii. Daca intr-o zi il vei cauta peste tot pe Cookie, poti lua aminte ca il vei gasi doar intr-un singur loc, la plaja in apa calda a marii. El petrece zile intregi in apa si pe nisip. Il poti recunoaste dupa pantalonii lui ros..
79RON
Fără TVA:79RON
Producător: Orange Toys Model: os099/25
El este Cookie ! Cookie stie cel mai bine cum sa se distreze pe timpul verii. Daca intr-o zi il vei cauta peste tot pe Cookie, poti lua aminte ca il vei gasi doar intr-un singur loc, la plaja in apa calda a marii. El petrece zile intregi in apa si pe nisip. Il poti recunoaste dupa pantalonii lui ros..
97RON
Fără TVA:97RON
Producător: Orange Toys Model: ld021
Alex este de parere ca masinile scumpe il caracterizeaza foarte bine. Nu putem nega faptul ca i se potrivesc si cu stilul lui vestimentar si cu imaginea lui sociala. Se subintelege si faptul ca iubeste sa se plimbe intruna cu masinile lui scumpe. Insa nu se poate bucura pe deplin de masini si de pli..
196RON
Fără TVA:196RON
Producător: Orange Toys Model: ld041
Faceti cunostinta cu Bobby! Bobby este mereu stylish si modern.  SpecificatiiCuloare principala : Inaltime : 25 cmOrigine : LetoniaVarsta recomandata : 3 ani +Confectionata din fibre de poliester si granule din polietilena, cu accesorii din plastic, piele artificiala si tricotaje.Instructiuni ingr..
230RON
Fără TVA:230RON
Producător: Orange Toys Model: ld048
Lui Oscar ii place sa iasa pe afara si sa fie diferit. El a gasit imediat o metoda de a fi diferit. Va spunem un pic mai incolo. Cativa prieteni merg la cinema, dar lui Oscar nu-i place sa-si petreaca astfel timpul. Va puteti da seama ca Oscar iubeste sporturile extreme.  SpecificatiiCuloare princ..
279RON
Fără TVA:279RON
Producător: Orange Toys Model: 7638/20
Faceti cunostinta cu Pierre. Zilnic are loc cate o premiera a unui spectacol cu catei al lui Pierre. El este regizorul, scriitorul iar piesa se bazeaza pe intamplarile din viata lui. In fiecare zi spectacolul se incheie cu o mare de aplauze, care il inspira pe artist sa continue cu spectacolele. Sp..
79RON
Fără TVA:79RON
Afişare 1 - 40 din 202 (6 pagini)
Orange, Toys